طرح توجیهی تولید اسنک برنج

این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :
معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع
……………………………………………………………………………………………………………………………………..
خلاصه طرح
نام محصول اسنک برنج
ظرفیت پیشنهادی طرح ۱۵۰ تن
اشتغال زایی ۲۴
زمین مورد نیاز ۴۰۰۰ .
اسنک برنج یک میان وعده محسوب مشود که با توجه به خواص مغزی برنج جزو میان وعده های مغزی به شمار میرود با توجه به این که سهم میان وعده ها در تامین انرژی و مواد مغذی ضروری ، برای همه گروه سنین به ویژه برای دانش آموزان حائز اهمیت است مصرف این محصول برای تمامی گروه سنین تاکید میشود .
این نوع اسنک جزو اسنک های مغذی و ر ژیمی محسوب میشود لذا استفاده از اسنکهای مغذی دیگر که فاقد چربی و نمک میباشد به عنوان کالاهای جایگزین توصیه میگردد:
*اسنک گندم و غلات حجیم شده
*اسنک مغزهای حجیم شده و فاقد شکلات (بادام –گردو )
* اسنک ذرت
* اسنک ماهی (با توجه به وجود امگا ۳ سرشار از مواد مغذی است )

نوشته طرح توجیهی تولید اسنک برنج اولین بار در مرکز دانلود پروژه ها و مقالات اماده پدیدار شد.